V. 39 <3

 

Huvudläge

De flesta barn har nu huvudet nedåt och ligger med hakan mot bröstet i det så kallade ”huvudändläget”, som är den vanligaste förlossningsställningen för barnet.

 

Bara det händer snart

Sover du oroligt och vaknar ofta? Det gör de flesta kvinnor. Det sägs att det beror på att kroppen förbereder sig på det du har att vänta – ett barn, som vill ha mat dag och natt.

Många säger att de inte känner sig helt på topp de sista två dagarna. Det är helt normalt om du känner dig instabil och har humörsvängningar. Du vänder dig kanske inåt och funderar mycket på hur det kommer att bli. Andra får plötsligt en massa energi. Det är inte ovanligt för höggravida kvinnor att börja storstäda, kasta sig in i stora bakprojekt eller tillaga enorma måltider. Den här driften att ”bygga bo” kan vara instinktiv – vi fixar till hemmet innan barnet kommer.

Källa: Libero!

Egna känslor:


Sömnen har blivit ganska dålig. Har nog varit bortskämd med god sömn under hela graviditeten. Det konstiga är att jag inte är så trött som man borde vara om man sover 4- 6 timmar/ natt om man är van att sova 8- 10 timmar/natt.
Två nätter i rad nu har jag fått ställa mig i duschen igen pga molande värk i mage och rygg. Det hjälper ganska bra, fast inatt va det värre än vad det varit innan så fick stå i varmvatten en längre stund.
Dusch och panodil är min vän under natt tid nu :)

Läste på något forum att detta kan vara latensfas innan förlossningen drar igång, men vet inte hur mycket man ska lita på sånt som står så?
Det kommer när det kommer :)
Helst igår ;) höhö!




Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se